Doelgericht Professioneel Ontwikkelen ®

Het programma Doelgericht Professioneel Ontwikkelen is speciaal ontworpen voor  leidinggevenden en directeuren. Het behandelt alle belangrijke aspecten van leiderschap en maakt een directe koppeling met de dagelijkse praktijk van de deelnemer. Tijdens de individuele begeleiding komen alle specifieke ontwikkelpunten aan de orde zodat lastige punten of blinde vlekken niet uit de weg worden gegaan. Feedback ontvangen en de spiegel voorgehouden krijgen is een belangrijk facet in persoonlijke ontwikkeling voor leidinggevenden, terwijl juist zij te maken hebben met medewerkers die niet altijd zeggen wat ze denken.

Met Doelgericht Professioneel Ontwikkelen ga je in persoonlijke gesprekken én in de dagelijkse praktijk aan de slag met onderwerpen zoals:

 

Communicatie I Doelen Stellen I Management vaardigheden I Zelfkennis

Time Management I Leiderschap I Blijvend ontwikkelen I Gedrag & Gewoontes

 

Het is een doelgerichte methode die speciaal is ontwikkeld voor mensen die weinig tijd hebben en door middel van maatwerk-gesprekken precies krijgen aangereikt wat ze nodig hebben. Dit programma helpt je gegarandeerd je doelen sneller, beter en makkelijker te bereiken. Download hier de brochureDPO map

PersGroeiLS