Complete praktische ontwikkelprogramma's met 1:1 begeleiding

Doelgericht Professioneel Ontwikkelen ®

Dit programma is ontwikkeld voor ervaren en beginnende managers, directeuren en ondernemers. Alle aspecten van leiderschap, zelfkennis en managementvaardigheden komen aan de orde. Net zoals de andere programma's kosten ze je niet veel tijd en is het zeer praktijkgericht terwijl je direct merkbaar stappen in je ontwikkeling en zelfkennis maakt. Dit programma helpt je gegarandeerd je doelen sneller, beter en makkelijker te bereiken. Voor uitgebreide informatie klik dan hier om naar het submenu te gaan of download hier de DPO ® Brochure.

Doelgericht Professioneel Verkopen ®

Dit is een praktisch programma voor zowel de ervaren als de beginnende verkoper. Het brengt je enerzijds weer terug naar de basis van verkopen, het opbouwen van een goed netwerk en verkooptechnieken en anderzijds laat het je met nieuwe ogen kijken naar je huidige situatie. Dit programma is zeer sterk actiegestuurd en laat de deelnemer direct tot actie overgaan om in zijn eigen situatie direct resultaten te kunnen boeken.

Voor uitgebreide informatie over dit programma klik je hier om naar het submenu te gaan, en je kunt ook de DPV ® Brochure downloaden.

Doelgericht Succesvol Ondernemen ®

Dit programma richt zich op ondernemers die nog niet zo ervaren zijn en op mensen die een onderneming willen starten. Alle aspecten die je van plan tot succesvolle onderneming zullen brengen komen aan bod. Het programma bevat een zeer breed scala aan onderwerpen die je helpen om je eigen onderneming in goede banen te leiden naar een succesvol bedrijf. Je wordt als het ware aan de hand genomen in gesprekken en met bruikbare tips en documenten om de juiste stappen te zetten en vooral ook om door te zetten. Jouw coach is in principe 24/7 bereikbaar om je te ondersteunen en te motiveren.

Klik hier voor meer informatie of download hier de brochure.