Doelgericht Professioneel Verkopen

Goede verkopers zijn schaars. Afhankelijk van het product of de dienst kan het profiel van de verkopers uiteenlopen van 'dozenschuivers' tot 'relatiebeheerders' en alles wat daar tussen zit. Het is verrassend hoe vaak directies accepteren dat commerciële medewerkers zich beroepen op 'een moeilijke markt'; 'een te hoge prijs'; 'marktomstandigheden' of andere excuses waardoor ze niet de geplande omzetgroei halen. Verkopen komt je niet aanwaaien en het vak moet steeds weer getraind en gepolijst worden. Doelgericht Professioneel Ontwikkelen is een praktisch programma voor zowel de ervaren als de beginnende verkoper. Het gaat terug naar de basis waar het gaat om technieken met betrekking tot o.a.:

 

Doelgroepbepaling  I Acquisitie  I  Gesprekstechnieken  |  Behoefte Analyse

Marktbenadering  |  Argumentatievaardigheden  |  Netwerk opbouw

 

In de persoonlijke gesprekken worden theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld en omgezet in specifieke acties die tot meer inzicht en resultaatverbetering leiden. De verkoper hoeft niet opnieuw zijn vak te leren maar krijgt wel tools, tips en adviezen mee om in de huidige markt sneller tot resultaat te komen.

Doelgericht Professioneel Verkopen ® is een aanpak waarbij je jezelf beter leert kennen, de spiegel krijgt voorgehouden en met de verkregen inzichten nieuwe wegen leert bewandelen waardoor je geen excuses meer nodig hebt maar gewoon je doelstellingen haalt.

Download hier de brochure

Handshake