Klanten en hun ervaringen.

In de afgelopen jaren heb ik met meer dan honderd leidinggevenden, ondernemers, directeuren en managers gewerkt. Ik durf te zeggen dat iedereen de investering in tijd en geld dubbel en dwars heeft terugverdiend. Veel van die resultaten zijn in harde euro's aan te geven, maar net zo vaak hoor ik dat de rust, het plezier, de balans, het gestegen zelfvertrouwen en leiderschap niet in geld uit te drukken zijn.

Op mijn LinkedIn profiel kun je de ervaringen die klanten hebben beschreven lezen, maar je kuntze ook lezen door te klikken op onderstaande balk die een pdf-document opent. Ik breng je overigens graag in contact met iemand als je uit objectieve bron wilt horen wat voor coach ik ben en wat je er zelf aan zou kunnen hebben. En natuurlijk om te vragen of het de tijd en het geld waard was. Klik hier voor de uitgebreide reacties van klanten

kreeft.pngkagas.pnggreenproducts.pngremeha.pngAusnutria.pngweekamp.pngrabbit.pngsunshine.pngusign.pngwebasto.pngvreugdehil.pngdrabo.pngdalhuizen.pngplus.pngglnbrouwer.pngtotaalbed.pngmatco.pngbeinformed.pngscania.pngELECTRO.pngbrcontrols.pngnedair.pngstichtingloop.pngmolenberg.pngaltena.pngtendijk.pngveldhuizenadvies.pngjosto.pngsegeko.pngFisher.pngvlasschuur.pngprofile.pngtenba.pngexpoteam.png

"Ik heb Rien ervaren als een zeer integere en plezierige coach en begeleider. Door zijn achtergrond als directeur dient hij tevens als goede sparringpartner en klankbord en weet hij hoe lastig het is om 'alle ballen' in de lucht te houden."Ingrid Veenstra, directeur Ned Air.

 

"..Als je al een hele tijd werkzaam bent binnen het management van een succesvolle onderneming dan denk je dat je alles al een keer hebt gezien. Het blijkt echter dat er altijd verbetering mogelijk is binnen je persoonlijk functioneren..... De persoonlijke begeleiding van Rien was daarbij voor mij een openbaring...."Jos Leeuwenstijn, Directeur Markteting & Sales Webasto.

 

"...dit helpt je op een leuke manier bij je verdere ontwikkeling. Ik heb Rien hierbij als professioneel, motiverend en zeer prettig ervaren. Door middel van kritische vragen, creatieve techhieken en hulpmiddelen leert hij je het beste uit jezelf naar boven te halen."Erik Stegeman, Field Salesmanager, de Vlasschuur.

 

"Rien is een prima en vooral prettige coach die zorgt dat je focus behoudt op de voor jou belangrijke zaken en jou ondersteunt bij het (door)ontwikkelen van je aanwezige en latente talenten."Marcel Vierhuis, bedrijfsleider BRControls.

 

"Met hulp van Rien heb ik de motivatie en het zelfvertrouwen hervonden om mij als ZZP-er verder te ontwikkelen en mijn zaken nog professioneler aan te pakken... Riens aanpak is doortastend en concreet. Zonder poeha of zweverigheid..."Sophie van Steenderen, Kunsthistorica.

 

"Als ik dit 30 jaar eerder had kunnen doen was dit mij heel wat waard geweest. Ik kan Rien dus ook van harte aanbevelen aan iedereen die zichzelf naar een hoger niveau wil ontwikkelen."Peter Kardol, Oracle Certification Master

 

"Ik kijk nu nog steeds met veel plezier terug naar onze samenwerking en deze leerzame periode waarover ik nog steeds verbaasd ben hoeveel inzicht en resultaat het mij gebracht heeft, zowel persoonlijk als zakelijk..."Jeroen Hollegien MBA, Scania Production Zwolle.

 

"Rien kijkt allereerst naar de persoon maar hij vergeet niet dat de zakelijke resultaten ook belangrijk zijn. Deze aanpak was voor mij "Changing my way of life"...."Ronald Keijl, bedrijfsleider Sunshine Art.